Kosaram

Ügyfélszolgálat: +36-30-14-14-756

Ingyenes szállítás 20000Ft felett, alatta 1350Ft

Teljes farmer útmutató

[vc_row][vc_column width=”4/5″ hide_bg_mobile=”” hide_bg_tablet=””][vc_column_text]A hétvégén elmentünk farmert venni, – mert egy új farmer mindig jól jön – és hát beleszaladtunk abba a kérdésbe, hogy melyik is lenne jó, milyen fazont is válasszak. Nagy vonalakban megvolt az elképzelés, hogy mit szeretnék, de a sok slim-fit low waist boyfriend és egyéb angol kifejezések között zavarba éreztem, magam, hogy most akkor mi van? Milyen farmert vegyek? Belevetettem magam a témába és összeszedtem neked a sok angol kifejezés mit is jelent pontosan, összeállítottam neked, ezt a teljes farmer útmutatót, hogy a sokféle elnevezés között könnyen el tudj igazodni, és amikor ott állsz a választás előtt, hogy milyen farmert válasszak, már tudd, hogy mi is az ami jól áll neked, és melyik elnevezés pontosan mit is jelent. Ebben az írásban ezt a témát járjuk körbe.

(Sun is rising 😉 ) Rise – Magasság

Az első angol kifejezés amit, látni lehet a farmerek cimkéjén, illetve a netes boltokban a leírásoknál, az a RISE vagyis magasság, emelkedés. A Rise mutatja meg, a derék vonalához képest milyen magasra, vagy alacsonyra “emelkedik” a farmer. Az utóbbi években, megfigyelhettünk HIGH RISE magas derekú, LOW RISE alacsony derekú fazonokat, és persze minden fajtát ami e kettő között van. Szeretjük követni a trendeket, viszont jó ötlet kitalálni melyik típus illik leginkább testalkatunkhoz.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”4/5″ hide_bg_mobile=”” hide_bg_tablet=””][vc_single_image image=”28897″ img_size=”700×530″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”4/5″][vc_column_text]Az alábbi képen mutatjuk, milyen a derékvonalhoz képest a High Rise és milyen magas a Low rise fazon. A Low Rise-t – ha nincs a cimkén feltüntetve- , úgy tudjuk megállapítani, hogy az mindig a köldök alatt 2 inccsel ( 1 incs = 2,54 cm ) azaz kb 5cm-ig ér. A Mid rise az félúton van a High Rise és a Low Rise között, azaz a nadrág éppen a köldök alatt ér véget. A High Rise farmerek azok köldökig, vagy köldök felettig érnek. Vannak farmer márkák, ahol nem ezt a 3 magasságot kölünböztetik meg, hanem a magasságot 6 részre osztják. Az ilyen gyártóknál az egyes magasságok között sokkal kisebb a különbség.Ennek a felosztási rendszernek a méretei sorrendben a legalacsonyabtól a legmagasabbig a következőek:

  • Ultra low rise
  • Low rise
  • Medium rise
  • Regular rise
  • Original rise
  • High-waisted rise

Low-Rise – alacsony magasságú farmernadrág

Ha meg akarja mutatni csípőjét, az alacsony magasságú farmer kiváló lehetőség. Csak győződj meg arról, hogy jól illeszkednek a csípődhöz, hogy elkerüld a rettegett derékrés problémát. Ez az amikor mindnhol jól áll a farmer, de hátúl övvonalban a farmer eláll a testedtől. Az atletikus testtípusok átlagban is alacsony magasságot mutathatnak. Mivel előfordulhat, hogy nem rendelkezel a kerek csípővel, a farmer egy kicsit mélyebben is lóghat, ezért ügyelj arra, hogy egy illeszkedő stílust válassz.

Mid-Rise Középmagas farmernadrág

Ez a leginkább alakbarát magasság, kényelmes minden testtípusra, és egy titkos fegyver mindannyiunk számára, akik egy kicsit több szerkezetet, tartást akar a középső részünk körül. A középmagas farmer kiválóan kombinálható a szinte bármilyen hosszúsággú felsővel, ami kiváló választássá teszi ezt a farmertípust.

High-Rise – Magas farmernadrág

Ezt a magasságot gyakran „retronak” tekintik, de az igazság az, hogy klasszikus. Kisebb derekú sportos testtípusok imádni fogják ezt a fazont. A karcsú homokóra formák fantasztikusan néznek ki az elasztikus farmerekkel. Ez egy tökéletes választás a cropped topokhoz (rövid felsőkhöz).

Találd meg a megfelelő szár típust

A klasszikustól a trendiig, az szártípus egy nagyszerű módja annak, hogy kifejezzük egyedi stílusunkat. Hogy melyik a legjobb? Nincs egyetlen válasz, ma ilyen, holnap egy másik fajta és szeretjük keverni.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mi az a Boyfrend farmer?

A flare farmernadrágokhoz hasonlóan a Boyfrend farmerek is kölünboző mértékben illeszkednek hozzánk. A divatosabb megjelenés érdekében párosíts hozzá blézert és magassarkú cipőt, és válassz egy karcsúbb fazont.

A Boyfrend farmernadrág az alma és az atletikus testalkatuaknak áll a legjobban.

Mivel hordjam a Boyfrend farmernadrágomat?

A lazább farmerhez jól illeszthető a sztreccsesebb, jobban tapadó felső.

Ha tökéletes megjelenést szeretnél válaszd a tágabb fazont, ha valami nagyobb tartásút szeretnél, válaszd a kevésbé tágított típust és az egyszerűbb mandzsettájút.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”28899″ img_size=”300×518″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mi az a straight leg farmer?

A Straight leg – egyenes szárú farmer, a skinny fit (ez lenne a csőgatya) kevésbé tudatos unokatestvére.  Ha nem estél hasra a testhez álló farmerektől, akkor ezt szeretni fogod.

A Straight leg – egyenes szárú farmer legjobban a homokóra, az alma és az atletikus testalkatuaknak egyenes lábat fog csinálni.

Mivel hordjam?

Szeretjük a klasszikus, egyenes farmert, felvehetsz hozzá egyszerű lapos talpú cipőt, csíkos inggel és blézerrel, kb úgy ahogy Audrey Hepburn 1958 körül nézzett ki. Inkább hétköznapi viseletben hordanád? Egy könnyű póló, farmer és szandál (vagy csizma) időtlen választás.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”28900″ img_size=”300×518″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mi az a bootcut farmer?

Ez a szabás unokatesója a flare-nek, ami jól is néz ki egy olyan bakancs sarokmérettel ami, kb 3 és 7 cm között van. Finomabban széles a szára, mint a 60-as évekbeli unokatesónak.

A bootcut farmer a homokóra és körte testalkatúaknak állnak a legjobban.

Mit hordjak vele?

Ehhez a farmerhez könnyű lábbelit választani, viszont a nadrág formája miatt a felső választásakor biztosan többet fel fogsz próbálni, mire megtalálod az igazit.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”28901″ img_size=”300×518″ alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mi az a flare farmer?

A flare farmert képzeld el, mintha egy nagy harangot vettél volna fel, ahogy mozgatod a csíőpőd, mint egy harang mozog a farmer alső szára, és természetesen súrolva a padlót. A flare farmerek alsó szárszélessége minimum 25cm.

A flare farmerek remekül mutatnak a körte és homokóra alkatúakon.

Mivel hordjam?

A flare farmerek természetüknél fogva hosszúak, válassz megfelelő magasságú sarkot, hogy a nadrág súrolhassa a földet. Játsz arányosan, ha a 70-es évek stílusát akarod magadon látni, válassz túlméretes felsőt hozzá, ha derekadat akarod kiemelni, akkor szorosabban illeszkedőt felsőt válassz.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”28902″ img_size=”300×518″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Mi a skinny farmer?

A név ellenére – skinny = vékony – ennek a farmernak semmi köze az alakjához – ez csak azt jelenti, hogy ezek a farmerek a legvékonyabbak a bokánál az összes többihez képest. A stretch farmernek köszönhetően mindenki akar egy párat a szekrényében.

A skinny farmerek legjobbak ezeknek a típusoknak:

Mindenkinek, igen mindenkinek. Oké ez így elég megósztó kijelentés, akkor pontosítok. Vegyük figyelembe a mosást: a sötét mosott skinny farmerek körte és homokóra formák néznek ki a legjobban, míg az alma és az atlétikus alkatuak egész évben hordhatják a világosabb fajtát.

Mit hordjak vele?

A skinny farmer tökéletes kiegészítője a laza túlméretes felsőknek. Ezek egyébként trendi viseletek most.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”28903″ img_size=”300×518″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Remek hír: Ami a mosást illeti, az ég mindig kék, legyen az kicsit világosabb, sötéteb, valójában nincs rossz vagy helyes – minden a személyes preferenciáiról szól. Általánosságban elmondható, hogy a sötétebb színek elegánsabb viseletek, míg a világosabbak pedig jobban mennek a tengerparti hangulathoz. De hogy az kék (vagy fekete, szürke vagy fehér …) rajtad múlik.

Sötét szín

A sötét színű farmer jól áll minden formán és méreten, egyszóval mindenkinek. Keresd meg a hozzád legjobban illő fazont a fekete vagy sötétkék farmerből és úgy fog állni rajtad, mint egy álom. Aztán ha beszerezted, akkor meg kell még tanulnod, hogyan mosd a sötét farmert, hogy ne vesszen mosásonként egy árnyalatot.

Világos és közepes szín

Reggeltől estig, tavasztól őszig ez a szín mindig megfelelő. Mit kell szemelőtt tartani? Minnél világosabb, annál lazább a hangulat.Pro tipp: van egy nagyon kifakúlt farmered? társítsd egy világos naturális felsővel a monokróm kinézethez.

Szines farmer

Unod a szimpla kék farmert? Dobd fel a hétköznapokat olyan szinekkel, minta a bordóval vagy az olajzöld.Az ütősebb szinek jobban mutatnak a melegebb hónapokban.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

14 nap a termék visszaküldésre
Eredetiség garancia

Minden termék eredeti, új, márkás

Biztonságos fizetés

Barion / MasterCard / Visa

[]
×
Add meg az email címed a kosárba rakáshoz

Nem köszi! Csak rakd a kosaramba *ennek megadásával el tudjuk menteni kosarad tartalmát