Termék visszaküldés (14 napos elállás)

A terméket vagy termékeket amiket vissza szeretnél küldeni, az eredeti csomagolásába csomagold vissza. (Az eredeti csomagolás alatt nem a szürke futárzacskóra gondolunk, hanem, ha a termék külön még zacskóba volt csomagolva, akkor az is jöjjön vissza a termékkel együtt.) A termékeket az általad választott módon (posta, vagy futárszolgálat, személyes visszahozatalra még sajnos nincs lehetőség) juttasd vissza nekünk a 2120 Dunakeszi, Batthyány Elemér utca 14 címre Pont Neked Kft-nek címezve. A csomagra kérlek írd rá telefonszámunkat (+3630-14-14-756). A csomagba helyezd el a visszaküldési nyilatkozatot. (https://umma.hu/visszaru_nyilatkozat2022.pdf ) 

A gyors ügyintézés érdekében a nyilatkozatot olvashatóan töltsd ki, a számlaszámodat is add meg, hogy vissza tudjuk utalni a termékek vételárát.

Fontos! A terméket olyan állapotba küldd vissza, ahogy azt te is fogadni szeretnéd. A terméket az eredeti csomagolásával együtt küld vissza, úgy hogy a terméket ne nyomorgasd, gyűrd és a termék méretének megfelelő méretű csomagolásba helyezd.  Csak akkor távolítsd el a termékbe lőtt címkét, ha megbizonyosodtál róla, hogy a terméket nem fogod visszaküldeni. A termék ne legyen alapozóval összekent, étel parfüm és füstszagú stb. A terméket ne mosd ki! Ne legyen macska, kutya és egyéb állatszőrös. A termék csomagolását ne tűzd össze tűzőgéppel, valamint úgy csomagold be, hogy szállítás közben ne legyen mások által hozzáférhető, ne koszolódjon. A csomag legyen zárt, ne legyen lyukas, szakadt. Ha ezeket nem tartod be, úgy a termék visszavételét megtagadjuk!

Kérjük figyelmesen olvassa el ÁSZF tájékoztatónkon belül az “Elállási jog gyakorlásának menete” bekezdést,mert ÁSZF-ünk eltér az általánosan megszokottól.